IemkeActeertWebdesign

 
Wij ontwerpen en bouwen betaalbare websites voor midden - en kleinbedrijf, instellingen en particulieren
 
Tijdens het hele ontwikkelingsproces van uw nieuwe website wordt veelvuldig overleg met u gepleegd; tenslotte gaat het om het visite kaartje van uw bedrijf of organisatie op internet. Door het persoonlijk contact met u kunnen wij een geheel op maat gemaakte website opleveren naar uw tevredenheid.
dirkweijma 
In een eerste gesprek maakt u aan ons kenbaar wat uw wensen en verwachtingen zijn. U geeft bijvoorbeeld aan welke kleuren uw voorkeur hebben en hoe de rest van de lay-out er moet uit zien. Hiervoor vullen wij samen met u een uitgebreide vragenlijst in en bespreken uw ideeën. Wij hebben graag een duidelijk idee van uw wensen, zodat de eerste lay-out die wij maken al direct in de goede richting komt. Als klant kunt u zelfs een tekening maken van uw gewenste lay-out, dat werkt voor ons nog makkelijker.
 
mmxTezamen met onze inbreng leidt dit tot een vrijblijvende offerte, waarin voor u duidelijk onze diensten en bijbehorende prijzen staan uitgelegd. Bij aanvaarding van de offerte doet u een aanbetaling van 50% van het overeengekomen bedrag. Daarna gaan we aan de slag en maken voor u de ontwerpsite die u online kunt zien en beoordelen. Dit eerste ontwerp passen wij aan in overleg met u als klant. Mocht blijken dat dit ontwerp helemaal niet aan uw verwachtingen voldoet, dan maken wij gewoon nog een tweede ontwerp en indien nodig zelfs een derde ontwerp! Na uw goedkeuring wordt de ontwerpsite vervangen door de daadwerkelijke website.
 
eigenregienuCMS
Wat is er nu niet makkelijker dan zelf uw website bij te houden, teksten te veranderen of foto's toe te voegen. U bent niet meer afhankelijk van een webmaster (wat u een hoop geld kan besparen). U hoeft niet meer te wachten tot een update, want deze voert uzelf direct uit of wanneer u dat zelf wenst en vanaf iedere plek waar u op een pc kunt werken. Wanneer u uw website door ons laat realiseren, maar u wilt later zelf tekst, plaatjes en dergelijke wijzigen, dan kan dat d.m.v een content management systeem. Met een content management systeem (CMS) kunt u zelf de inhoud van uw website beheren, zonder technische kennis. U kunt teksten en illustraties toevoegen, wijzigen en verwijderen, pagina's toevoegen enz. Zo bent u zelf in staat om uw website altijd actueel te houden.