dirkweijmaDirk Weijma - Tree art

 
Ik, Dirk Weijma, (Enschede, 1967) ben half jaren negentig begonnen met schilderen in aquarel. Na verloop van tijd ging ik mijn verf steeds minder verdund verwerken, een overstap naar diepere kleuren lag in het verschiet. Door tijdgebrek liet dit nog lang op zich wachten.
 

amsterdambeachAmsterdam beach apartment

 
De appartementen van “Amsterdam beach apartment” bevinden zich  in het centrum van Zandvoort. Op minder dan  100 meter afstand van het strand, duinen,  en het gezellige centrum met vele winkels, restaurants en terrassen. Holland Casino op een steenworp, en op 15 minuten loopafstand het internationale racecircuit.
 

robuusthoutRobuusthout.nl

 
Robuuste steigerhouten meubelen
 
Deze nieuwe sensatie is op maat gemaakt. Heerlijk voor buiten op de veranda of in het open veld, niet alleen voor thuis maar ook lounge sets of sofa’s voor op het terras of sportclub. Deze meubelen hebben een natuurlijke en robuuste uitstraling. En nu ook een unieke kans om een set op maat te laten maken naar uw wensen en maatstaven. Grotere tafel, bredere bank of meerdere stoelen. Alles is mogelijk en dat voor productie prijzen. En ook voor binnen vele mogelijkheden, buro’s, wandkasten, bedden enzovoort we kunnen het zo gek niet bedenken.
 

serversenzoServers & Zo

 
Servers & Zo is een full service ICT - dienstverlener voor Systeem - netwerkbeheer, Migratie, Security, Backup en alle andere reguliere ICT oplossingen maar ook voor een stuk maatwerk zijn wij de juiste partner met een personal touch.
 

koopmanKoopman Sanitair

 
Privé-sanitair voor camping en recreatie
 
Warm en koud water direct naast de tent of caravan, een eigen toilet en douche bij de kampeerplek. De campingbeheerder van nu krijgt te maken met steeds meer comforteisen van zijn gasten. De landelijke sanitair huisjes van Koopman Prive-sanitair dragen bij aan een positieve beleving van het buitenleven van uw gasten.
 

dtm grootDTM computers

 
Hebt u problemen met uw computer of internetaansluiting? Komt u er zelf niet meer uit? Of wilt u graag een draadloos netwerk thuis, maar u heeft geen idee hoe u het moet aansluiten? DTM Computers kan u hierbij helpen.
 

diverz-it grootDiverz-IT

 
Diverz-IT Een full service en allround ICT dienstverlener. Uw wens is onze uitdaging. Diverz-IT is onderdeel van Hansen Dienstverlening. Heeft u behoefte aan een goed functionerende ICT Omgeving. Wij hebben het antwoord. Van traditionele IT tot Cloud Computing. Met ruim 15 jaar aan ervaring in de IT weten we waar we over praten.