Partners

 
Uw Budget is een ondersteuningsbureau voor het Persoons Gebonden Budget (PGB). Wij leveren zowel administratieve diensten, bemiddelingsdiensten alsmede adviserende diensten. Voorop staat dat u vraagt en wij draaien.
 
Het hoofdkantoor is gevestigd in de nieuwe wijk Roombeek te Enschede. Daarnaast hebben we een vestiging in Venray. Met deze 2 vestigingen bedekken wij geheel Nederland. Mogelijk worden er de komende jaren nog meer vestigingen geopend.

Rob Hansen is de eigenaar van het bedrijf. Rob heeft het bedrijf opgericht in 2004 toen hij zelf een PGB nodig had. Het verkrijgen hiervan verliep erg moeizaam. Daarom heeft Rob zich flink in de materie verdiept om te krijgen waar hij recht op had. Hij bedacht toen dat hij met deze kennis ook andere mensen kon helpen.

Wij verzorgen zowel de PGB-aanvraag als dat wij de PGB-verantwoording doen. Ook kunnen wij zorgverleners voor u zoeken.
 
Veel mensen worden geconfronteerd met een groot bedrag aan geld op de rekening waarmee zij hun hulp zelf moeten kopen. Voor een aantal van hen is het een ingewikkelde materie. Voor die personen is een organisatie als de onze een uitkomst.
 
 
uwbudget groot